April Zeeverkenners

Datum: 
29/04/2018 (All day)

7 april: Geen activiteit

Wat?!! Geen activiteit!? Jammer genoeg is het vandaag geen scouts, maar niet getreurd! Over twee dagen is het zover! Dan gaan we een mega super awesome paasweekend tegemoet. Zeker inschrijven is dus de boodschap, want het belooft weer een topper te worden. Tot dan!

9-11 april: Paasweekend @De Hoge Rielen

JUUUAAAHHHHHHHH!! Het is weer paasweekend!! Dit jaar zullen jullie allemaal jullie rubberen botten uit de kast mogen halen, want het thema is…. Jazeker… BOEREN EN BOERINNEN!!! Het belooft ook dit jaar mega super plezant te worden dus vergeet zeker niet in te schrijven. Meer informatie over waar en wanneer kan je vinden op de brief die door de leiding is uitgedeeld. Tot dan! J

14 april: Opening Vaarseizoen van 9u tot 17u @Nieuwe kaai

Eindelijk is het weer zover! Eindelijk kunnen we weer het ruime sop gaan verkennen! De zeven zeeën gaan trotseren (of toch ten minste al de Mellevijver)! Jullie lezen het goed, het is weer tijd om ons vaarseizoen weer plechtig in te zetten. Jullie worden voor deze toch wel speciale dag verwacht om 9u aan de Nieuwe kaai! Wat gaan we allemaal doen? Wel, dat kan je alleen maar ontdekken als je er bij bent! Zeker komen is de boodschap dus.

20-22 april: Kempenkuren van 19u (vrijdag) tot 12u30 (zondag) @Frac

Kempenkuren?! Wat is dat?! Wel… Dat is een mega geweldig weekend met heel gouw Kempen. Jullie lezen het goed met HEEL gouw Kempen! Onze tweedejaars weten door het Giverweekend van vorig jaar dat dit echt super plezant is! Willen jullie mee op dit onvergetelijke weekend? Wel gelijk heb je! Vul zeker de inschrijvingsbrief in en bezorg deze voor woensdag 28 maart aan ons. Vergeet dit zeker niet, want als je niet voor deze datum hebt ingeschreven kan je helaas niet mee. Meer info kunnen jullie ook op de inschrijvingsbrief vinden. Tot dan! :D 

28 april: Quizzzz van 14u tot 17u @Frac

Het is al weer de laatste activiteit van de maand! Oooh! MAAR het belooft er weer eentje te worden om niet te vergeten! Vandaag gaan we een mega formitastische quiz doen! HEEUUUUJJJJJ!!! Jazeker een super leuke quiz. Jullie worden verwacht om 14u aan het Frac! Dus be there of be vierkant!