April Zeeverkenners

Datum: 
26/04/2020 (All day)

Zoals jullie merken zorgt het coronavirus er ook bij ons voor dat wij onze activiteiten moeten schrappen. Dit is uiteraard heel erg jammer. De leiding keek enorm uit naar het paasweekend, het verjaardagsfeest van de scouts en alle andere activiteiten die geschrapt moeten worden, maar we moeten ons gezond verstand gebruiken en de maatregelen van de overheid volgen, zodat dat verdomde virus snel onder controle is en we heel erg snel terug kunnen spelen en ravotten.
TIP: ‘DE ONLINE JEUGDBEWEGING (tegen coronaverveling)’ is een openbare groep op facebook waarin op zaterdagen van 14-17 uur een online spel wordt gespeeld en de zeescouts wilt natuurlijk ook vertegenwoordigd worden, dus doe je best!
Hopelijk tot snel!

De leiding

4 april: Geen activiteit

11 april: Geen activiteit

13-15 april: Geen activiteit

18 april: Geen activiteit

25 april: Handelsspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag mag je je innerlijke businessman naar boven laten komen, wij gaan namelijk ons eigen imperium opbouwen. Belangrijk is wel om te vermelden dat dit niet met al te legale goederen zal gebeuren, pas je businessplan dus een beetje aan, want met brave handelsverdragen zal je er niet geraken…

Op het moment van schrijven gaat de activiteit van 25 april nog door, maar de kans bestaat dat de maatregelen verlengd worden en deze activiteit dus ook niet doorgaat, maar dan zal dat ook via onze kanalen vermeld worden.

Contactpersoon van de maand: Xander (0472 39 55 09)