December Loodsen

Datum: 
26/12/2021 (All day)

4 december: Sinterklaas van 15 uur tot 18 uur @FRAC

Ook dit jaar komt de goedheiligman controleren of jullie braaf zijn geweest het afgelopen jaar! Er zijn er dus een paar die zich sterk zorgen moeten maken volgens mij. Laat u niet tegenhouden om ook een geschenkje of een tekening te voorzien voor de sint en zijn pieten! Wie weet krijgen jullie dan ook wel een geschenkje van de sint!

11 december: Filmavond van 19 uur tot 21:30 uur @FRAC

Zodat je je optimaal kunt voorbereiden op de grote toetsen heeft jullie fantastische begeleiding speciaal voor jullie een avondactiviteit voorzien, zodat jullie overdag nog vlijtig kunnen studeren! Hopelijk komen jullie dan allemaal met een beetje meer kennis naar onze ontspannende filmavond! Doe geen moeite, wij kiezen zelf de film! Tot dan!

18 december: Gezelschapsspelletjesavond van 19 uur tot 21:30 uur @FRAC

Om er zeker voor te zorgen dat jullie puntjes uitstekend gaan zijn, heeft jullie fantastische begeleiding weer een avondactiviteit voorzien! Jullie kunnen zo overdag het nodige studeerwerk doen (en dat is wel nodig, lijkt me)! ’s Avonds kunnen we dan kijken wie Dr. Black heeft vermoord of wie de slimste mens ter wereld is! Neem zeker zelf ook jullie favoriete spelletjes mee!

25 december: Geen activiteit

Ja, de examens zijn misschien gedaan, maar we vonden toch dat jullie nog wat meer tijd moesten hebben om jullie kennis te vergroten! Dikke tip: Leer misschien wat godsdienst vandaag! We vieren vandaag de geboorte van ene Jezus Christus, een interessant figuur wel! PS: Jezus Christus is die mens die op water kan wandelen en van water wijn kan maken! Zalige Kerstmis!

Contactpersoon van de maand: De Poetin van de tak (0472395509)