December Scheepsmakkers

Datum: 
26/12/2021 (All day)

4 december: Sinterklaas van 15 uur tot 18 uur @FRAC

Hoor wie klopt daar kind'ren, Hoor wie klopt daar kind'ren. Hoor wie tikt daar zachtjes tegen 't raam. 't Is een vreemd'ling zeker, die verdwaalt is zeker. 'k Zal eens even vragen naar zijn naam. Tis de goedheilige man sinterklaas met zijn roetveegpieten. Maak allemaal maar een mooie tekening en neem een wortel en een pintje mee! Wie zal er dit jaar stout zijn geweest?

11 december: Filmavond van 19 uur tot 21:30 uur @FRAC

De examens zijn volop bezig, dus tijd voor de nodige ontspanning. Dit doen we natuurlijk met een super leuke (nog te bepalen) film. Neem allemaal een kussen, deken, snackje en drankje mee voor de full cinema experience. Jullie leiding zorgt voor de rest.

Ps. Kom op tijd, want bij ons is er geen reclame voor de film. ;))

18 december: Kerstfeestje + verjaardag Pieter van 19 uur tot 21:30 uur @FRAC

Vandaag is het een hoogdag. Naast de verjaardag van Pieter, gaan we ook Kerstmis vieren. Dit om jullie helemaal voor te bereiden op de feestjes die er aankomen, dus zie het als een generale repetitie. Trek allemaal jullie mooiste kleren maar aan. Bij kerstmis horen er natuurlijk ook cadeautjes. Voorzie daarom een cadeautje van tussen de 3 à 5 euro.

25 december: Geen activiteit

Jullie leiding gaat vandaag de familie nog eens opzoeken en lekker veel pakjes openen, dus helaas geen activiteit.

Aan ieder van jullie de beste wensen voor 2022 en dat al jullie dromen mogen uitkomen! Geniet van de feestdagen en het samenzijn met familie!

Dikke knuffels

Makkerleiding xoxo

Contactpersoon van de maand: Pieter (0476032491)