December Zeeleeuwen

Datum: 
30/12/2018 (All day)

1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac

Joepie het is weer zover, de Sint is in het land! Zorg dat je er piekfijn uitziet voor deze schitterende gelegenheid. Dit wil zeggen: poets je tanden, kam je haren, poets je schoenen. Als leiding hopen we, dat jullie goed gedrag hebben vertoond het afgelopen jaar. We willen namelijk niet dat iemand mee in de zak naar Spanje moet gaan. Tot dan!

8 december: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark

Haal je zwemkledij maar weer boven, want we gaan zwemmen! Maak je spieren maar los om goed in vorm te zijn. Wie van de zeeleeuwen kan het meeste baantjes zwemmen? Wie kan het snelst zwemmen? Het antwoord op deze vragen kom je misschien wel te weten op deze spetterende activiteit! Vergeet zeker je zwemgerief en €3 niet!

15 december: Highland Games van 14u tot 17u @Frac

Voor de activiteit van vandaag reizen we af naar de Schotse Hooglanden, we spelen namelijk de Highland Games! Wie kan het beste met een sjorbalk werpen? Wie heeft de meeste armspieren? Wie heeft de meeste kenmerken van een rasechte Schot? Dit kom je te weten door gewoon naar onze coole activiteit te komen!

PS: zij die in een kilt komen worden beloond (dan moet je je onderbroek wel thuislaten ;) )

22 december: Kerstfeestje van 14u tot 17u @Frac

Wat is er gezelliger dan samen met je scoutsvrienden een kerstfeestje te beleven? Niets! Daarom nodigen wij jullie allemaal uit om samen met ons van de kerstsfeer te genieten. Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig tijdens deze gezellige gebeurtenis!

29 december: Geen activiteit

Helaas pindakaas, speculaas, schimmelkaas… Vandaag is het geen activiteit! :( Maar niet getreurd, we zien jullie terug in 2019 met dubbel zoveel energie en goesting!

Contactpersoon van de maand: Lotte (0492 59 26 83)