Februari Akazee

Datum: 
26/02/2023 (All day)

4 februari: Handelspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag gaan we een heus handelsspel spelen! Haal je beste onderhandelskills naar boven, want we gaan ze nodig hebben vandaag. Geen paniek als je deze nog niet onder de knie hebt, want na deze activiteit gaan jullie superverkopers zijn!

11 februari: Michelle’s verjaardagsfeest van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Lang zal ze leven in de gloria, in de gloria, in de gloria! Hiep hiep, hoera!!! Michelle is jarig! Vandaag gaan we allerlei leuke dingen doen zodat Michelle een superdagje heeft. Jullie komen toch ook wel meehelpen om het voor haar onvergetelijk te maken? Ook vandaag mag je tekeningen meenemen voor de jarige job, misschien krijg je dan wel iets lekkers…

18 februari: Winterwandeling van 14 uur tot 17 uur @Stadsboerderij Turhout

We gaan wandelen! Trek je beste wandelschoenen aan en een lekker warme sjaal, want dat gaat handig zijn voor de super, mega leuke winterwandeling!
Het wordt zeker een sportieve activiteit, maar hier hebben jullie al goed voor getraind in januari tijdens de olympische spelen, dus dat komt zeker goed!

Let op vandaag spreken we niet af aan de lokalen, maar we zien elkaar aan de Stadsboerderij!

25 februari: Stadsspel van 14uur tot 17uur @Futur

We gaan vandaag een stadsspel spelen! Joepie! Ook vandaag spreken we dus niet af aan het Frac/ lokalen, maar aan de Futur in het centrum van Turnhout. Dit geeft ons de mogelijkheid om een super cool spel te spelen in de stad. Wat we allemaal gaan doen daar, zien jullie dan wel, maar ik kan jullie beloven dat je het niet wilt missen.

Na het stadsspel kunnen jullie ook nog wat later blijven, als jullie willen, voor een leuke kinderfuif in de Futur zelf. Het is een leuk feestje met goede muziek, dus kom zeker even kijken als je kan!

Contactpersoon van de maand: Marie Van Calenbergh (+32 472 08 64 81)