Februari Zeehonden

Datum: 
25/02/2018 (All day)

3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout

Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z’n allen een winterwandeling maken. Onderweg zal er een pauze zijn voor een lekker drankje.  Tijdens de wandeling zal er ook wat animatie voorzien zijn, om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Vandaag mag je iedereen meenemen die je wilt: ouders, broers, zussen, tantes, nonkels, nichten, neven, honden… Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

10 februari: Valentijnsactiviteit van 14u tot 17u @Frac

Love is in the air!! <3  Jaja, het is bijna Valentijn. Daarom gaan we vandaag wat knutselen in het thema ‘Valentijn’, maar niet getreurd voor diegene die niet zo super graag knutselt: we gaan ook nog wel iets anders doen. We zijn wel eens benieuwd wie van jullie er allemaal verliefd is en wie er al een liefje heeft. Willen jullie dit aan jullie allerliefste leiding verklappen?

17 februari: Leidingswissel van 14u tot 17u @Frac

Vandaag is het een speciale dag. Het is namelijk niet jullie eigen leiding die vandaag een activiteit voor jullie hebben voorzien. Vandaag komen leiding uit andere takken met jullie spelen. Jammer toch… Gaan jullie ons niet missen? Wij jullie toch wel een beetje hoor!! J

24 februari: Verrassingsactiviteit van 14u tot 17u @Frac

Net zoals vorige maand zijn er vandaag weer twee onbekenden of toch niet zo onbekenden. Ze zijn namelijk ergens deze maand al eens komen kijken. Vandaag maken zij speciaal voor jullie een super leuke activiteit. Ze wilden nog niet verklappen wat we juist gaan doen, maar al wel dat het MEGA-LEUK gaat worden! Zeker komen dus !!