Februari Zeeleeuwen

Datum: 
01/03/2020 (All day)

1 februari: Winterwandeling van 15 (!) uur tot 18 uur @FRAC

Nu dat het volop winter is, beginnen we vandaag een uurtje later om prachtige lampionnetjes te maken. Hiermee gaan we februari al sterk inzetten en gaan we samen met jullie ouders onze jaarlijkse winterwandeling houden. Neem daarom allemaal maar een warme jas en een glazen potje mee om te kunnen knutselen.
Ouders zijn welkom om 17 uur om samen met hun kind mee te wandelen. 
Na de winterwandeling trakteert het OZEE op heerlijke pannenkoeken! Als je van die heerlijke pannenkoeken dorst hebt gekregen, kan je de loodsen nog steunen, want zij voorzien chocomelk en jenever aan democratische prijzen!  

8 februari: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag worden jullie fantastische leiding bijgestaan door enkele loodsen om Roosje haar verjaardag te vieren met een fantastisch bosspel aan het FRAC! Het wordt geweldig!

15 februari: Leidingswissel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Spijtig genoeg gaat jullie leiding vandaag niet bij jullie zijn, maar krijgen jullie voor een keer een andere leidingsploeg. Hopelijk gaat deze activiteit snel voorbij, zodat jullie geliefde leiding terug bij jullie kan zijn!
PS: De andere leiding plagen mag!

22 februari: Highland Games van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag gaan we kijken wie van jullie het sterkste en stoerste is! We houden vandaag de enige echt Highland Games! Oefen dus al vast op het balkwerpen en begin alvast met kogelstoten, want vandaag maken we van jullie echte Schotse mannen en vrouwen.

29 februari: Stadsspel van 14 uur tot 17 uur @Futur

Op deze uitzonderlijke dag gaan we een stadsspel spelen aan de Futur en om de maand mooi te eindigen hebben we na de scouts nog een kinderfuif waar we de beste moves van al de leeuwen verwachten!

Contactpersoon van de maand: Arthur +32 468 27 08 61