Februari Zeewelpen

Datum: 
24/02/2019 (All day)

2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac

Vandaag is het weer de tijd van het jaar om de hele familie bij elkaar te roepen en om de bottinnen of stapschoenen weer uit de kast te halen, want we gaan weer met z’n allen wandelen! Dit jaar doen we iets speciaals, en houden we een lampionnentocht in plaats van een winterwandeling. De welpen worden om 14u aan de lokalen verwacht om een lampion te knutselen, de ouders, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, … zijn welkom om 16u om mee te komen wandelen. Vergeet zeker geen glazen potje (best een met een randje, dan kunnen we dit stevig vastmaken) en een stevige en rechte tak mee te nemen, dan zorgen wij voor de rest! Voor meer info kan u altijd terecht op onze site!

9 februari: Valentijnsspel van 14u tot 17u @Frac

Het is bijna Valentijn, dus dan spelen we een Valentijnsspel! De leiding heeft weer vanalles in petto, deze keer om voor jullie die ene speciale persoon te vinden. Welke welp heeft er al een liefje? Wie is er verliefd op wie? Wij komen het graag te weten! Zeker komen is dus de boodschap!

16 februari: Leidingswissel van 14u tot 17u @Frac

Jullie gaan ons deze week even moeten missen… Maar niet getreurd, er zullen andere toppers voor jullie klaarstaan! Wees maar niet bang om ze eventjes te plagen, laat ze maar zien dat de welpen de sterksten zijn. Volgende week zien we jullie weer terug!

23 februari: Nummerplatenspel van 14u tot 17u @Frac

De activiteit gaat door van 14u tot 17u ipv 18u tot 20u30!

23 februari: Popcornspel van 18u tot 20u30 @Frac

Wat? Een popcornspel? Jazeker, jullie zullen zeker jullie buikjes kunnen vullen als jullie het spel tot een goed einde kunnen brengen. We gaan nog niet helemaal verklappen wat het spel precies inhoudt, maar we kunnen al wel enkele tips van de sluier lichten…

De tips zijn…. *tromgeroffel* boom … oranje … blauw … en cirkel! Wil je meer weten over dit ongelooflijk fascinerend en leerrijk spel? Wees er dan zeker bij!

Contactpersoon van de maand: Pytha (0470 53 30 88)