Januari Scheepsmakkers

Datum: 
26/01/2020 (All day)

4 januari: Nieuwjaarsdrink van 14 uur tot 17 uur @FRAC

3…2…1…HAPPY NEW YEAR!! Enkele dagen geleden hebben jullie het oude jaar afgesloten en is het nieuwe begonnen. We gaan dit ook samen vieren op de scouts met een megaleuke activiteit! Warm je stem al maar op, want we gaan zingen!

11 januari: Sportdag van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Doe je sportkledij maar aan, want we gaan sporten! Vandaag kunnen jullie laten zien hoe het met jullie conditie gesteld is, hoe sterk jullie zijn of hoe tactisch jullie kunnen spelen. Overwinningsdansjes zijn geen taboe vandaag (schudden met die heupen!) Na jullie mega sportieve prestatie tijdens de rugby hebben we hoge verwachtingen, dus begin al maar op te warmen lieve makkertjes!

Dresscode: sportieve kledij

18 januari: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Zijn jullie al uitgerust van de sportdag van vorige week? Wij hopen van wel, want het is weer tijd om te ravotten in het bos! We spelen een superdewuper leuk bosspel op deze mooie winterdag. Vergeet je glimlach en goed humeur niet voor deze activiteit!

25 januari: Loodsenspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

We sluiten deze maand af met een megaleuk spel van de loodsen! De leiding is even nieuwsgierig als jullie, want het spel is nog een verrassing!! Willen jullie weten wat deze twee loodsen voor jullie in petto hebben? Zeker komen dan!

Contactpersoon van de maand: Karlijn (0471 44 72 52)