Januari Scheepsmakkers

Datum: 
30/01/2022 - 00:00

1 januari: Geen activiteit

3…2…1… GELUKKIG NIEUWJAAR! Helaas pindakaas is er geen scouts deze zaterdag, maar niet getreurd, volgende week staat jullie geweldige leiding weer klaar om het nieuwe jaar spetterend in te zetten. Vandaag heb je genoeg tijd dus om jullie prachtige nieuwjaarsbrieven voor te lezen en lijstjes te maken met goede voornemens.

8 januari: Kennismakingsspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Tijd om het nieuwe jaar in te zetten door elkaar nog eens éxtra goed te leren kennen. Huh? Een kennismakingsspel in het midden van het scoutsjaar? Dat is vreemd toch? Niet helemaal, vandaag komt iemand heel speciaal na 4 maanden eindelijk terug naar onze scouts. Wie dat is, zal ik jullie nog niet verklappen, maar ik geef jullie al wel enkele tips: Hij is een doorgewinterde supporter van Anderlecht, kan supergoed Frans et il connaît certains d'entre vous depuis un an. Dit kennismakingsspel wordt er eentje om niet te vergeten!

15 januari: Verrassingsactiviteit  van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Spannend! Deze week krijgen we weer bezoek van onze loodsen! Zij zullen voor jullie een super-mega-awesome-cool spel in elkaar flansen. Wat dat spel precies zal zijn houden ze graag nog als een verrassing.

 22 januari: Casinoavond van 19 uur tot 21:30 uur @FRAC

Vanavond is de dresscode ‘classy’, dus trek vanavond je chicste kleedje of je meest fancy pak maar uit de kast, want er staat heel wat op het spel. Wie pakt de buit in een spelletje Roulette? Wie onder jullie heeft de beste pokerface en overtuigt de rest om zijn geld kwijt te spelen?  Double or nothing, tonight we will find out!

29 januari: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Een echte scoutsactiviteit zoals een bosspel kan en mag zeker niet ontbreken. Bereid jullie alvast voor om de wildernis van ons grave FRAC-bos te temmen, want vandaag wint enkel het team met het beste doorzettingsvermogen. Wij zijn alvast benieuwd naar wie er gaat winnen, be there, or be vierkant!

Contactpersoon van de maand: Thibault Evrard (0032 0470 53 30 88)