Januari Zeeleeuwen

Datum: 
26/01/2020 (All day)

4 januari: Driekoningen zingen van 14 uur tot 17 uur @ FRAC

Nadat we elkaar een weekje hebben moeten missen is het vandaag tijd om bij te praten en aangezien we onze stem twee weken gespaard hebben, gaan we die gebruiken om te zingen. Warm jullie stem al maar op en zoek leuke verkleedkleren uit, want vandaag gaan we driekoningen zingen. We hopen jullie allemaal als prachtige koningen te zien verschijnen aan het FRAC om 14u. Breng zeker jullie enthousiasme mee!

11 januari: Spelletjesavond van 18 uur tot 20:30 uur @ FRAC

Aangezien er enkele leiding deze maand examens heeft, maar toch graag nog wat ontspanning neemt, zal deze week de activiteit ’s avonds plaatsvinden. Jullie worden verwacht om 18 uur aan het FRAC en na een geweldige spelletjesavond sluiten we daar ook weer af om 20.30 uur. Als jullie thuis nog een spel hebben dat jullie graag willen spelen, mag je dat altijd meebrengen.

18 januari: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Ingang zwembad Stadspark

Spieterspetterspater. Jawel we plonsen vandaag nog een keer het zwembad in. Vergeet zeker in jullie enthousiasme niet om een zwembroek, bikini of badpak en 3 euro bij in jullie rugzakje te steken. We spreken deze week af aan de ingang van het zwembad en sluiten daar ook af.

25 januari: Verrassingsactiviteit van 14 uur tot 17 uur @ FRAC

Rarara, wat gaan we doen vandaag? Dat kunnen we jullie nog niet vertellen. Wat we al wel weten is dat er oude bekenden nog een keertje terug komen en dat zij vandaag entertainment voor jullie voorzien. Wat we ook weten is dat het vast weer supermegageweldigfantastisch wordt en dat je dit dus zeker en vast niet wilt missen.

Contactpersoon van de maand: Marie (0498/621679)