Januari Zeeleeuwen

Datum: 
27/01/2019 (All day)

5 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @FRAC

Drie moeders, drie moeders geef mij een nieuwe rooster. Mijnen oude is versleten mijn hoed die mag’t niet weten. Mijn koning heeft het geld op mijn vader geteld! Na een héél jaar kan de leiding zich moeilijk herinneren hoe het lied ook alweer ging. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, zodat de mensen het kattengejank van de leiding niet hard zullen horen en jullie veel snoep kunnen buitmaken!

12 januari: Filmavond van 18u tot 20:30 @FRAC

Zin in een avond vol magie met Harry Potter? Of eerder een avondje tussen de prinsen en prinsessen met Elsa? Of heb je toch liever een legendarische avond met Mr. Bean? Alles kan, maar wat het precies wordt, houden we nog even als verrassing! Voor de hapjes en drankjes zal de leiding zelf voor zorgen, maar je mag zeker een kussen, onesie, deken of zelfs een slaapzak meenemen!

19 januari: Spelletjes in het donker van 18u tot 20:30 @FRAC

Zien is zó 2018. 2019 maakt plaats voor de andere minder gewaardeerde zintuigen en daarom spelen wij vandaag spelletjes in het donker! Geen zorgen, de leiding zal proberen alle monsters en aliens uit het FRAC te verjagen, zodat de spelletjes ongestoord kunnen doorgaan, maar of dit zal lukken…

26 januari: Bosspel van 14u tot 17u @FRAC

Ook vandaag heeft de leiding een geweldig spel voor jullie in petto! Wat dit spel zal zijn, laten we echter nog even aan jullie verbeelding over ;) . Wordt het een ouderwetse stratego, een handelsspel of wordt het iets totaal anders? Misschien kunnen jullie dit wel beïnvloeden door heel vaak en heel luid aan de leidsters te vertellen wat jullie lievelingsactiviteit precies is!

Contactpersoon van de maand: Lotte 0491 59 26 83