Januari Zeewelpen

Datum: 
27/01/2019 (All day)

5 januari: Reuzegezelschapsspelletjes van14u tot 17u @FRAC

Nadat iedereen heeft kunnen genieten van alle familiefeesten is het terug tijd om naar de scouts te komen, jeeej! Vandaag gaan we namelijk in de wereld stappen van de reuzegezelschapsspelen. Nee nee, niet de kleine gezelschapsspelen, maar de megaleuke en coole reuzegezelschapsspelen. Vandaag pakken we alles heel groots aan!

12 januari: Filmavond van 18u tot 20u30 @FRAC

Vandaag gaan we gezellig samen een film kijken. Welke film? Dat weten we nog niet. Jullie mogen zelf jullie lievelingsfilm meenemen en wie weet gaan we die dan wel kijken! Jullie mogen zelf ook iets lekkers meenemen om tijdens de film op te kunnen eten of drinken. De leiding kijkt er al naar uit! Jullie toch ook?

19 januari: Boysnight van 18u tot 20u30 @FRAC

Deze dag is de dag voor de echte mannen. Natuurlijk zijn al onze stoere meisjes ook welkom, om eens een echte blik te werpen in die rare mannenwereld! We testen vandaag wie de echte mannen zijn in onze tak. De leiding is er al helemaal klaar voor, jullie ook?

26 januari: Schaatsen van 14u tot 17u @Everdongenlaan 23

Vandaag gaan we ons niet op de gewone grond begeven, maar wel op het gladde ijs! De dingen die jullie zeker niet mogen vergeten zijn: handschoenen, een lange broek (al van het begin aan, wel het bovenste deel van het uniform aandoen) en 5 euro. Wij wachten jullie op aan de schaatsbaan van Turnhout. Tot dan!

Contactpersoon van de maand: Hathi (0497122218)