Januari Zeewelpen

Datum: 
26/01/2020 (All day)

4 januari: Driekoningen van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Drie koningen, Drie koningen, geef mij een nieuwe hoed. Ons moeder mag ’t nie weten, want ze is versleten….. Oei, dat was niet de juiste tekst. Hopelijk kennen jullie de liedjestekst beter dan Baloe. Vandaag gaan we Driekoningen zingen. Jeeeej! Jullie mogen die gouden  kronen weer bovenhalen, die satijnen mantels weer aantrekken,  jullie mooiste sterren opblinken én jullie stembanden smeren om er een spetterende activiteit van te maken. Tot dan!

11 januari: Spelletjesavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC

Vandaag zal de leiding het, wegens de examens, een beetje rustiger aan doen. We organiseren dan ook een spelletjesavond om gezellig samen te zijn en elkaar te verbazen met onze welbedachte speltechnieken en onze winnersgeesten. Als je nu thuis een superdupermegaleuk gezelschapsspel hebt, mag je dat natuurlijk ook meenemen. We hopen dat jullie ook vandaag talrijk aanwezig zullen zijn.

18 januari: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC

Vandaag doen we weer een rustigere activiteit. De grote rode gordijnen zijn al aan de kant geschoven, de reclame wordt al geprojecteerd, maak je maar klaar, want zo dadelijk begint de film. Is het een première met Hollywood-acteurs en een rode loper of is het toch iets soberder met een beamer en een witte muur? De enige manier om dat te weten te komen, is aanwezig zijn op deze filmavond. Jullie mogen zelf iets om te knabbelen meebrengen, maar overdrijf niet. Wij zorgen voor de films. Tot dan!

25 januari: Doestage loodsen van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Ni hao of, beter gezegd, hallo. Vandaag leren we hopelijk iets nieuws over een andere cultuur. De loodsen hebben voor jullie een spel gemaakt over een feest dat vandaag gevierd zal worden: Chinees nieuwjaar. We hopen allemaal dat jullie vandaag in groten getale zullen opkomen en met volle teugen van het spel zullen genieten.

Contactpersoon van de maand: Baloe ( telefoon: 014/72 03 53       gsm +32 0491 31 34 17 )