Juni Scheepsmakkers

Datum: 
30/06/2019 (All day)

1 juni: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag is het nog eens tijd voor een goed ouderwets bosspel. Smokkelen zit al heel lang in ons bloed en vandaag mogen we nog eens laten zien hoe goed we dat kunnen. 
Wees dus voorbereid op een superleuk smokkelspel!

8 juni: Boenkentocht van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Boenk! Boenk! Boenk! Voor wie denkt dat het vandaag een feestje gaat worden en dat de ‘boenken’ de bassen voorstellen… meuuuupppp, fout! Vandaag gaan we leuk rechtdoor stappen. We doen namelijk een boenk! Boenk! Boenkentocht! Smeer jullie beentjes maar in voor een stevige wandeling

15 juni: Vuurkamp van 19 uur tot 21:30 uur @FRAC

Vandaag gaan we een leuk VUURKAMP creëren. Gezellig wat liedjes zingen en kleine kringspelletjes spelen, leuker kan het niet zijn! Zorg er zeker voor dat je een beetje voedsel meeneemt, zodat we ons buikje nog goed kunnen vullen! Kijk zeker naar het uur, want het is in de avond!

22 juni: Verrassingsactiviteit van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Ik ga de activiteit nog geheimhouden. Wat ik wel kan zeggen is dat het nat gaat worden en dat we een beetje gaan dansen! Oké ja we doen gewoon een mega-awesome waterspelletjesswingpaleis! Zorg er zeker voor dat je er bent, want het wordt spetterend.

Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! Inschrijven kan via deze link

29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 uur @Zilvermeer

LEES ZEKER OOK DE BRIEF!

Helaas het is alweer de laatste activiteit voor het kamp ‘oooooohhhhhh’…. Dat wil ook zeggen dat we weer op groepsuitstap gaan! Ons een hele dag amuseren aan het zilvermeer, zalig gewoon! Zorg er zeker voor dat je een zwembroek, bikini, badpak, zandbakspullen meeneemt! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat we goed afscheid kunnen nemen. Afsluiten doen we aan het FRAC. Dan zien we jullie graag weer, met goed weer, op ons zalige kamp!

Contactpersoon van de maand: Pieter (0476032491)