Juni Zeehonden

Datum: 
30/06/2019 (All day)

Zeehonden

1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC

Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker iets mee om te eten en te drinken. Je mag ook een dekentje en een kussen meenemen om het gezellig te maken. Welke film we gaan kijken, houden we nog even als verrassing.

8 juni: Brunch van 9 uur tot 11 uur @FRAC

Mmmm, deze ochtend gaan we met ons allen lekker brunchen. Er is geen betere manier om je dag te starten dan met een goed ontbijt. Het is de bedoeling dat je zelf iets klein meeneemt zodat iedereen mee kan proeven van jouw lekkernij. De leiding zal ook iets klein voorzien voor jullie.

15 juni: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Zwembad Stadspark

Blijven zwemmen, blijven zwemmen, blijven zwemmen zwemmen zwemmen. Jaja, zoals je al wel doorhebt, gaan we vandaag nog eens zwemmen. Vergeet dus zeker geen zwemkledij, een handdoek en 3 euro. We spreken af aan het zwembad in Turnhout en sluiten hier ook af.

22 juni: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

We spelen voor de laatste keer dit jaar nog eens een echt bosspel. Warm je spieren al maar op, want het wordt een actieve namiddag vol speelplezier. Zeker komen is dus de boodschap!

Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! inschrijven kan via deze link

29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 uur @Zilvermeer, Mol

Zoals elk jaar gaan we de laatste activiteit van het jaar weer op groepsuitstap. ’s Ochtends verwachten we iedereen om 10 uur aan de ingang van het Zilvermeer in Mol om er een fantastische dag van te maken. ’s Avonds sluiten we terug af aan het FRAC. Vergeet zeker geen zwemgerief en zonnecrème bij mooi weer en vergeet geen regenjas bij minder mooi weer!

Contactpersoon van de maand: Matkah  (0498 54 54 44)