Juni Zeeleeuwen

Datum: 
30/06/2019 (All day)

1 juni: Sportdag van 14 uur tot 17 uur @Sint-Jozefstraat

Jaja, voor de eerste keer dit jaar gaan we eens sporten. Dat werd ook tijd! Oefen je beste squats, splits, handstanden en alles wat je maar kan bedenken, want het wordt een zotte activiteit! Trek maar snel je sportkledij aan en dan vliegen we erin! We spreken af aan de Sint-Jozefstraat. Neem zeker ook propere sportschoenen mee!

8 juni: Spelletjesavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC

Spelen jullie graag monopoly en vier op een rij of misschien toch liever rummikub? Vanavond kan het allemaal, want we houden een heuse spelletjesavond! De leiding voorziet voor jullie de leukste spelletjes en als jullie jullie goede humeur meenemen dan maken we er samen een supergezellige avond van!

15 juni: Avondspel van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC

Ook deze activiteit zal in de avond zijn, joepie! Vanavond gaan we een heel cool spel spelen dat te maken heeft met ladders en slangen. Ja, je leest het goed! Ladders en slangen. Wat deze activiteit precies inhoudt, gaan we nog niet verklappen. We kunnen alleen zeggen dat het zeker de moeite is om te komen.

22 juni: Het mega-fantastische spel van Roosje van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Helaas, dit is alweer het laatste spel dat jullie leiding zal maken, maar we gaan er nog een stevige lap op geven! Gelukkig heeft ons geweldige Rosje een spel gemaakt dat jullie alvast naar het kamp zal doen snakken!

Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! inschrijven kan via deze Link.

29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 uur @Zilvermeer

Vandaag is het de allerlaatste activiteit van het jaar (buiten het kamp natuurlijk). We gaan weer naar het mega-fantastische Zilvermeer! Zwemmen, ravotten, van de glijbaan gaan, het kan er allemaal! JEEEJJJJ! Jullie leiding kijkt er al naar uit! Jullie ook? Afsluiten doen we aan het FRAC.

Het juiste adres van het Zilvermeer is: Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol (Mocht je de brief toch kwijt raken.)

Contactpersoon van de maand: Lotte (0491 59 86 83)