Juni Zeeverkenners

Datum: 
30/06/2019 (All day)

1 juni: Zeilen van 9 uur tot 17 uur @de Mellevijver

Joepppiieeeee!!! We gaan nog eens zeilen!! De favoriete activiteit van de zeeverkenners! Fris je zeilkennis nog eens op, neem je waterschoentjes, handdoek en misschien zwembroek/bikini mee als het goed weer is! Bovendien hebben we nog een verrassing voor jullie voorzien. Zeker komen dus!

8 juni: Vettige spelletjes van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Jjjaaaaa! We gaan nog eens vettige en ruwe spelletjes spelen. De beste ontspanning tijdens de examens. Bereid je dus maar voor op een vermoeiende namiddag.

15 juni: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Zwembad Stadspark

Spieter spetter spater, lekker in het water! Jawel, het is eindelijk nog eens zo ver. Vandaag gaan we het zwembad in Turnhout onveilig maken. Hiervoor spreken we af aan de ingang van het zwembad om 14 uur. Vergeet niet om jullie zwemgrief, handdoeken en 3 euro mee te brengen. Normaal staat er ook weer een springkasteel op het water waarop we ons helemaal kunnen uitleven. Dat is nog een extra reden om erbij te zijn. We sluiten om 17 uur ook af aan het zwembad.

22 juni: Bosspel van 14uur tot 17uur @FRAC

Speciaal omdat we er vorige week jammer genoeg niet waren, hebben we vandaag weer drie extra leiding die een superleuk spel voor ons gemaakt hebben! Daardoor is er meer leiding om jullie heel veel aandacht en liefde te geven! Naast de beste leiding, is er vandaag ook weer een heel erg leuk spel! Dat willen jullie toch niet missen? Lees zeker de wist-je-datjes!

Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! Inshrijven kan via deze link

29 juni: Groepsuitstap van 10uur tot 17uur @Zilvermeer

Waaaaat? Is het nu al gedaan? Het jaar is voorbij gevlogen. Als kers op de taart volgt er natuurlijk het kamp, maar we gaan vandaag de taart afwerken met een megageweldige groepsuitstap! Zoals vorig jaar gaan we dit jaar weer naar het Zilvermeer. Lees zeker ook de brief voor meer info! Hopelijk kunnen we met zijn allen het jaar afsluiten! We sluiten af aan het FRAC.

Contactpersoon van de maand: Caitlin (0470 98 53 86)