Mei Loodsen

Datum: 
30/05/2021 (All day)

Loodsen

1 mei: Arbeidersspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Trek vandaag die’ Bob de Bouwer-outfit’ maar aan, want het is ‘Dag van de Arbeid’. Het ideale moment om onze kennis over funderingen uit te breiden en te werken aan onze ‘summerbody’ voor de eindejaarsreis. Een echte bouwvakkersoutfit is een must voor deze activiteit. Haal die overall en helm dus alvast boven!

8 mei: Bubbelfeestje van 14 uur tot 17 uur  @FRAC

Joepie, als de cijfers vandaag een beetje meezitten gaat de horeca deels terug open. Dit verdient dus een coronaproof bubbelfeestje, woep woep! Neem zeker je eigen beker mee om op veilige afstand van elkaar te genieten van een lekker non-alcoholisch drankje in de buitenlucht. Bij goed weer zullen we ook enkele waterspelletjes spelen.

15 mei: Communiefoto’s van 14 uur tot 17 uur  @FRAC

Hopelijk kunnen we EINDELIJK communiefoto’s trekken na sabotage door het aanhoudende slechte weer. Doe zeker een ‘gelleke’ of bloemetjes in je haar en haal de meest neppe fotolach alvast boven. Lotte neemt in ieder geval haar goede fototoestel mee om die schattige snoetjes van jullie te vereeuwigen.

22 mei: Zeilen van ?? uur tot ?? uur (zie onze groep) @Mellevijver

Ahoy kapitein! Hopelijk zijn de weergoden ons goedgezind en schijnt vandaag de zon. Ook is een spannende bries over onze gekende vijver meer dan welkom. We gaan namelijk onze TNV-skills nog eens toepassen op onze vertrouwde boten. Naargelang de mogelijkheden, spreken we een hele of een halve dag af. Vergeet zeker je zeilsloefjes niet om krassen op onze prachtige boten te voorkomen!

29 mei: Multiple choiceactiviteit van ??uur tot ??uur (zie onze groep) @FRAC

Wat we vandaag gaan doen, hangt opnieuw af van dat vervelende virusje. Bij wat tegenslag sturen we jullie op een gezellige en  leerzame stage bij de andere takken. Bij positieve cijfers en toestemming van Stad Turnhout halen we samen onze ‘oberskills’ boven om ons loodsencafé op te stellen en samen de meeste gezellige bar van Turnhout uit te baten.

Contactpersoon van de maand: Lotte (04  91 59 26 83)