Mei Scheepsmakkers

Datum: 
26/05/2019 (All day)

4 mei: Vanalles-wat-activiteit van 14u tot 17u @FRAC

Vandaag staan er veel verschillende dingen op het programma! Wil je graag weten wat? Zorg dan zeker dat je erbij ben. Je gaat het je zeker niet beklagen en wie weet gaan jullie wel als een expert naar huis. We zien jullie graag verschijnen om 14u aan het FRAC. De tweedejaars sluiten tijdens hun weekendje gewoon aan bij de activiteit. (Vergeet je als tweedejaars niet in te schrijven voor dit weekendje!) Tot dan!

11 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @FRAC en na de activiteit kampinfo!

Vandaag mogen jullie jullie schattigste snoetjes en grootste enthousiasme nog eens bovenhalen. We gaan vandaag wafels verkopen zodat we weer wat centjes hebben om onze lokalen en boten te onderhouden. Jullie worden om 9u verwacht aan het FRAC met lunchpakket en drinken. Daar sluiten we af om 17u en daarna worden jullie verwacht op de kampinfo! Jullie zullen wel graag te weten komen hoe geweldig jullie kamp eruit gaat zien. Jullie leiding is er zeker van dat jullie meteen overtuigd gaan zijn om in te schrijven!

18 mei: Zwemmen van 14u tot 17u @Ingang zwembad Stadspark

Spieter spetter spater, lekker in het water! Jawel, het is eindelijk nog eens zo ver. Vandaag gaan we het zwembad in Turnhout onveilig maken. Hiervoor spreken we af aan de ingang van het zwembad om 14u. Vergeet niet om jullie zwemgrief, handdoeken en 3 euro mee te brengen. Normaal staat er ook weer een springkasteel op het water waarop we ons helemaal kunnen uitleven. Dat is nog een extra reden om erbij te zijn. We sluiten om 17u ook af aan het zwembad.

25 mei: Zeilen van 9u tot 17u @Mellevijver

Met het kamp in het vooruitzicht is het tijd om onze zeilskills nog eens op te frissen. We gaan vandaag zeilen en spreken daarvoor af aan de Melle. Vergeet geen waterschoentjes, handdoek, reservekledij, petje, zonnecrème, zonnebril, water, lunchpakket,… Om 9u worden jullie allemaal verwacht en om 17u sluiten we de activiteit af. Hopelijk wordt het geweldig weer. We hopen dat jullie, onze zonnetjes, massaal aanwezig zullen zijn!

Kan je deze maand jammer genoeg een keertje niet komen? Stuur dan een berichtje naar Marie (0498 62 16 79).