Mei Zeehonden

Datum: 
26/05/2019 (All day)

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee

Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee! Jullie papa en mama mogen jullie om 14h komen afzetten in de Kabouterstraat 21 te Kasterlee. Daar zullen we jullie opwachten om vervolgens te beginnen aan een echt scoutsavontuur!

11 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein AFSLUITEN @FRAC

Het is weer tijd om jullie liefste snoetjes op te zetten, jullie verkoopkunsten boven te halen en jullie ondeugendheid de volle gang te laten gaan. Vandaag gaan we namelijk voor de laatste keer dit jaar wafeltjes verkopen! Om 9u spreken we af aan het Boomgaardplein in Turnhout en natuurlijk heeft jullie lieve leiding een heerlijk spel voorzien om de dag mee te starten! De dag afsluiten doen we dan weer aan het FRAC, want daar gaat de leiding info geven over het megaleuke kamp dat er aan komt.

18 mei: Waterspelletjes van 14u tot 17u @FRAC

Ohhhhh yeah! De dagen worden langer, de lucht warmer en de zomervakantie komt langzaamaan dichterbij. Dat betekent…. WATERSPELLETJES! Omdat het niet erg praktisch zou zijn om waterspelletjes te spelen in uniform, mogen jullie deze keer gewone kledij aandoen en kunnen jullie best ook reservekledij meenemen. We hopen jullie allemaal te zien. Jullie leiding heeft er alvast super veel zin in!

25 mei: Spel loodsen  van 14u tot 17u @FRAC

Vandaag is het weer eens tijd om twee lieve loodsen mee leiding te laten zijn. Om te weten te komen welk geniaal spel de loodsen deze keer hebben gemaakt voor jullie, moeten jullie zeker van de partij zijn. Het belooft in ieder geval een prachtige dag te worden, dus hopelijk zien we jullie dan!

Contactpersoon van de maand: Epatkas (0472/62 51 25)