Mei Zeehonden

Datum: 
31/05/2020 (All day)

2 mei: Geen activiteit

Door de coronamaatregelen kan deze activiteit niet doorgaan. We weten nog niet of de activiteiten van de volgende weken door mogen gaan of niet, dus houd zeker uw mail en onze sociale media in de gaten voor meer info. We hopen jullie allemaal gezond en wel volgende week te kunnen zien!

9 mei: Roeien van 14 uur tot 17 uur @Mellevijver

We spreken vandaag af aan de Mellevijver om te gaan roeien. Dit is de eerste keer in het jaar dat jullie gaan leren roeien, daarom is het belangrijk dat jullie allemaal aanwezig zijn. Voor deze coole activiteit moet je een handdoek, waterschoentjes en je goed humeur meebrengen! Het belooft een topactiviteit te worden, hopelijk zijn jullie massaal aanwezig.  

16 mei: Wereldreisspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Nadat we lang genoeg binnen hebben moeten zitten, gaan we vandaag terug de wijde wereld verkennen. Knoop je bottines maar stevig vast, leg je haar goed en leg een stevige knoop in je das, want vandaag gaan we de mooiste plekjes op aarde bezoeken.

Na de scouts is het normaal gezien kampinfoavond, maar ook hier is het nog niet duidelijk of dit door kan gaan. We houden jullie ook hier via mail op de hoogte!

23 mei: Kooktochtspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

We gaan vandaag een kooktochtspel spelen waar jullie in teams het moeten opnemen tegen elkaar. Aan de hand van dit spel leren jullie allerlei vaardigheden die in de toekomst zeer handig kunnen zijn. Tot dan, zeehondjes!

30 mei: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Zwembad Stadspark

Vandaag gaan we vertoeven in het zwembad van Turnhout. Zwemmen, van de glijbaan glijden en in het water spelen staan op de planning. Neem zeker je zwemkleding, handdoek en 3 euro mee. Tot aan het zwembad, zeehondjes!

Contactpersoon van de maand: Goover (0477733279)