Mei Zeeleeuwen

Datum: 
26/05/2019 (All day)

4 mei: Kooktocht van 9u tot 17u @FRAC

Vandaag moeten we weer vroeg uit de veren. Pak je gamel, handdoek, krantenpapier, lucifers, drinkbus, eten en alles wat je denkt te kunnen gebruiken maar mee, want vandaag wordt iedereen een echte chef-kok. Het is deze keer echt de bedoeling dat je de leiding van hun sokken blaast. Het is wel de bedoeling dat je zelf iets probeert te koken. Zorg dus dat je alle ingrediënten bij hebt en niet gewoon iets moet opwarmen.

11 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @FRAC en na de activiteit kampinfo!

Vandaag is het weer tijd om wat centjes in de lade te brengen. Zet je liefste glimlach maar op en breng je verkooptalent zeker mee. Hopelijk hebben we daarna nog tijd voor een mega fantastisch vet cool stadspel.

18 mei: Boys- en girlsnight van 16u tot 20.30u @zie mail + formulier

Vandaag heeft de leiding een zeer geheimzinnige maar leuke activiteit voorzien. Het enige wat we kunnen verklappen is dat de jongens en meisjes zich apart gaan amuseren. De inschrijving en meer informatie  vindt u via deze link: https://forms.gle/RRFuhxeQfUHkC2zs5 .

PS: Dit wil je echt niet missen, maar dan ook echt niet!

25 mei: Loodsenspel van 14u tot 17u @FRAC

Whoop whoop! Het is weer tijd voor de loodsen. Vandaag hebben zij weer een top spel voor jullie in elkaar geknutseld. Hopelijk zijn we talrijk aanwezig zodat ze veel kunnen bijleren.

PS: Als je vervelend wil zijn deze maand, is het nu het moment.

Contactpersoon van de maand: Lotte (0491/59.26.83)