Mei Zeeverkenners

Datum: 
31/05/2020 (All day)

2 mei: Geen activiteit

Door de coronamaatregelen kan deze activiteit niet doorgaan. We weten nog niet of de activiteiten van de volgende weken door mogen gaan of niet, dus houd zeker uw mail en onze sociale media in de gaten voor meer info. We hopen jullie allemaal gezond en wel volgende week te kunnen zien!

9 mei: Zeilen van 9 uur tot 17 uur @Mellevijver

Vandaag halen we de piraat in ons naar boven en gaan we de zeven zeeën van Turnhout (aka de Mellevijver) trotseren. Kwartier 1, 2 en 3 worden in de voormiddag verwacht en kwartier 4, 5 en 6 in de namiddag. Vergeet zeker geen waterschoenen, handdoek, reservekledij, eventueel regenkledij, water en een lunchpakket mee te nemen.

16 mei: Infectiespel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

De coronacrisis mag dan (hopelijk) wel zo goed als achter de rug zijn, toch is tijdens het grote infectiespel dat we vandaag gaan spelen nog niet alle gevaar geweken! Wees dus goed op je hoede, want anders word je misschien wel geïnfecteerd.

Na de scouts is het normaal gezien kampinfoavond, maar ook hier is het nog niet duidelijk of dit door kan gaan. We houden jullie ook hier via mail op de hoogte!

23 mei: Opruimactiespel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Ben jij super georganiseerd of toch eerder een sloddervos?

30 mei: Zeilen van 9 uur tot 17 uur @Mellevijver

Ook vandaag trotseren we weer de woeste wateren van de Mellevijver. We zullen weer golven trotseren en windvlagen temmen. Zullen we erin slagen niet om te slaan met deze ruwe windvlagen en meters hoge golven? Kwartier 4, 5 en 6 worden in de voormiddag verwacht en kwartier 1, 2 en 3 in de namiddag. Vergeet zeker geen waterschoenen, handdoek, reservekledij, eventueel regenkledij, water en lunchpakket mee te nemen.

Contactpersoon van de maand: Thomas (0032497176963)