Mei Zeewelpen

Datum: 
30/05/2021 (All day)

Zeewelpen

1 mei: Beroepenspel van … uur tot …uur (zie mail) @FRAC

Waarschijnlijk is de belangrijkste vraag van heel je leven wat je later wil worden van. Als jij al heel je leven deze vraag krijgt, dan hebben we goed nieuws voor jou, vandaag kan je elk beroep eens uitproberen. Of het ook allemaal gaat zijn zoals het er in het echt aan toe gaat, dat weten we niet 100% zeker, maar ik ben wel 100% zeker dat het mega tof gaat worden!

8 mei: Spel met ballen van …uur tot …uur (zie mail) @FRAC

Deze activiteit is voor iedereen die eens graag voetbal had gespeeld met een tennisbal of misschien honkbal met een voetbal. Vandaag is alles mogelijk! Welke zotte combinaties we vandaag gaan spelen, hangt volledig van jullie af, maar ze gaan zeker abnormaal zijn!

15 mei: Avonturentocht van …uur tot …uur (zie mail) @Liereman

Vandaag gaan we niet afspreken aan het FRAC, maar aan de Liereman. We gaan deze wilde wouden verkennen tijdens onze avonturentocht. Wie weet wat we allemaal gaan aantreffen, misschien een paar grazende schapen of een groep wilde wolven of wie weet misschien zelfs de draak die volgens de legendes zijn hol heeft in de Liereman.

22 mei: Roeien van …uur tot …uur (zie mail) @Mellevijver

Hopelijk kennen jullie allemaal nog jullie roeicommando’s vanbuiten van vorige maand, want vandaag gaan we nog eens roeien op de Mellevijver. Hopelijk is het ook super goed weer zodat we ons lekker kunnen verfrissen bij het water. Wij kijken er alvast super hard naar uit!

29 mei: Waterspelletjes van …uur tot …uur (zie mail) @FRAC

Ook vandaag hopen we op een stralende zon, want die gaan we nodig hebben om na de activiteit onze kleren te drogen. Doe daarom vandaag gerust jullie zwemkledij aan of neem extra kledij en een handdoek mee, want we gaan waterspelletjes spelen! Test ook alvast jullie werpkunsten zodat je zeker met de waterballonnen Ikki kan raken!

Contactpersoon van de maand: Akela (0491 02 19 21)