November Scheepsmakkers

Datum: 
28/11/2021 (All day)

6 november: Belofte van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag is het een belangrijke dag, namelijk de belofte. Kruip op tijd in jullie bedje, zodat jullie fris en monter jullie belofte kunnen afleggen. Wij verwachten jullie om negen uur aan het FRAC. Voor de ijverige makkertjes onder ons, jullie kunnen de belofte al eens bekijken op de website.

13 november: Financiële actie van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Jaaaa! Vandaag mogen we eindelijk weer Turnhout en omstreken onveilig maken. Wij gaan vandaag terug heerlijke wafels verkopen. Zet je beste verkopersbeentje al maar voor, want diegene die de meeste wafels verkoopt, krijgt een prijs. Niet zomaar een prijs, nee nee, een awesome prijs waar jullie al jaren lang van dromen. Vergeet ook zeker niet je fiets, want deze kan vandaag van pas komen. We sluiten af aan de parochiezaal van Schorvoort. Na de financiële actie is er nog de pasta-avond waar jullie zoveel pasta kunnen boefen als je maar wilt!

20 november: Monopoly van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Jippie. Het is weer eens tijd voor een echte klassieker. We gaan het super leuke, awesome, coole, funky monopoly spel spelen. Naar de gevangenis, neem een kanskaart en ga langs start. Vandaag kan het allemaal. Wie verdient er het meeste geld met zijn landgoed en wie gaat er bankroet? Wees erbij en beleef een spannende namiddag vol onverwachte wendingen.

27 november: Sportdag van 14 uur tot 17 uur @FRAC

1 2 3 4 hup naar achter hup naar voor. Neen, wij gaan nog niet rusten. Misschien hadden jullie al een vermoeden maar voor diegenen die de hint nog niet doorhadden, wij gaan vandaag sporten. Trek jullie sportiefste outfit al maar aan, zodat je goed kan bewegen. Neem ook maar een busje deo mee, want na deze activiteit gaan jullie fameus stinken. We kijken er al naar uit.

Contactpersoon van de maand: Hanne Naulaerts (+32 499 27 93 13)