November Zeewelpen

Datum: 
27/11/2022 (All day)

5 november: Belofte van 9 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag is de belofte, spannend! Vandaag is de dag dat jullie allemaal kunnen bewijzen dat jullie echte welpen zijn. Het wordt een dag vol leervolle informatie en plezier. Nodig ook zeker je ouders en familie uit om vanaf 15u30 te komen kijken. Zeker allemaal komen, maar zorg wel dat je uniform piekfijn in orde is.

12 november: Financiële actie + pasta-avond van 9 uur tot 17 uur @Boomgaardplein

Het is al weer zo ver, de eerste financiële actie van het jaar. Dit is de dag waarbij de beste verkoper in iedere welp tevoorschijn komt. We eindigen de activiteit aan de parochiezaal van Schorvoort, maar blijf nog zeker even hangen voor de pasta-avond.

19 november: Pijlentocht van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Deze activiteit moet je je beste ogen meenemen, je scherpste neus en je snelste benen, want we gaan op pijlentocht. Iedereen zal vandaag een speurder worden om de andere groep te kunnen volgen. Wie gaat als eerste de andere groep kunnen vinden?

26 november: Barbierspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Laat je baardje en snor maar groeien, want we spelen vandaag het barbierspel. Het wordt een activiteit gevuld met lange baarden en gekke snorren. Maar wie zal er op het einde met de gekste combinatie naar huis gaan?

Contactpersoon van de maand: Manda (+3249654364)