Oktober Akazee

Datum: 
31/10/2021 (All day)

2 oktober: Roeien van 14 uur tot 17 uur @Mellevijver

Vandaag gaan we voor het eerst het water op. Deze activiteit gaan we roeien. Dit is het moment om te bewijzen wat voor een stoere zeebonk je bent. Vergeet zeker je waterschoentjes, handdoek en goed humeur niet. Je mag ook het zonnetje meenemen, zodat het lekker weer wordt.

16 oktober: Kennismakingsweekend  

Na enkele activiteiten hebben we elkaar al goed leren kennen. Toch denk ik dat er nog steeds veel te ontdekken valt over elkaar. Daarom gaan we op kennismakingsweekend om elkaar nog beter te leren kennen en om ultieme vriendschapsbanden te smeden. Meer info komt in de brief!

22 oktober: Dag van de jeugdbeweging

Vandaag worden alle jeugdbewegingen eventjes in de bloemetjes gezet! Jullie mogen vandaag ook allemaal in uniform naar school gaan om te tonen hoe trots jullie zijn op jullie zeescouts!

30 oktober: Halloweenactiviteit van 14 uur tot 17 uur @FRAC

BOEEEEEE! Zijn jullie verschoten? Nee? Jammer dan. Volgende keer beter. Ook al is het Halloween vandaag, gaan we niet griezelen, maar allemaal leuke dingen doen in het thema Halloween. Je mag verkleed komen als heks, zombie, vampier of iets anders eng. De keuze is aan jou!

Contactpersoon van de maand: To (0468107480)