Oktober Loodsen

Datum: 
31/10/2021 (All day)

1-2-3 oktober: Kennismakingsweekend van vrijdag 19 uur tot zondag 14.30 uur @FRAC

Jullie kunnen meer info vinden op de brief die is doorgestuurd! Zorg er zeker voor dat jullie allemaal aanwezig zijn, want het wordt een weekend om nooit meer te vergeten!

9 oktober: Zoom van 14 uur tot 17 uur @Sint-Jozefcollege

We gaan vandaag weer bewijzen dat wij eigenlijk de beste scouts van de Noorderkempen zijn! Jullie aanwezigheid is hiervoor wel een absolute must! Mis het dus zeker niet!

16 oktober: Carwash van 14 uur tot 20 uur @FRAC

Kleine wasjes, grote wasjes, laat ze doen door onze gas(t)jes! Vandaag gaan jullie auto’s en fietsen doen blinken als nooit tevoren! De carwash zelf opent pas om 16 uur, maar wij spreken af om 14 uur, zodat we er de gezelligste carwash ter wereld van kunnen maken!

BELANGRIJK! Om 19 uur organiseren wij een infoavond voor alle ouders, zodat we kunnen vertellen wat onze plannen zijn en eventuele vragen kunnen beantwoorden!

22 oktober: Dag van de jeugdbeweging

Ga zeker in uniform naar het schooltje! De leiding kan niet wachten om jullie die avond tegen te komen in het feestgedruis!

23 oktober: Vergadering van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag is een heel erg belangrijke dag in jullie loodsenjaar! Vandaag worden er knopen doorgehakt, knelpunten opgelost en presentaties gegeven! Bereid jullie opdracht (meer info hierover volgt op kennismakingsweekend!) goed voor, want dat kan een heel erg grote invloed hebben op onze reis en het vervolg van ons jaar! Wees er zeker bij, want aanwezigheid is noodzakelijk om een stem te hebben!

30 oktober: Pomp(oen)en of verzuipen van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Jullie begeleiding heeft zich weer eens laten gaan tijdens het plannen en heeft weer een fantastische activiteit voorzien (zoals altijd)! Het is cruciaal dat jullie per vier een mooie pompoen voorzien! Jaja, wij doen ook mee aan het thema Halloween nondeju!

Contactpersoon van de maand: Dictatoriale takkie (0472395509)