Oktober Scheepsmakkers

Datum: 
31/10/2021 (All day)

2 oktober: Zeilen van 9 uur tot 17 uur @Mellevijver

Vandaag kunnen we eindelijk weer de zeilen hijsen en de Mellevijver trotseren! Doe alvast een dansje voor de windgoden zodat we onze zeilskills naar boven kunnen halen. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als jullie leiding!

PS: Vergeet zeker niet: middageten, reservekledij, handdoek, waterschoentjes, drinken en je goed humeur!

9 oktober: Boenkentocht van 14 uur tot 17 uur @Oude Kaai

Een saai tochtje zal er niet inzitten vandaag… Integendeel, we gaan de ongerepte natuur van Turnhout en omstreken onveilig maken. Je vergeet best je oriëntatievaardigheden niet, anders kan het wel eens een lange dag worden! Hou je van avontuur, teamwork en plezier? Dan is deze activiteit zeker niet te missen!

16 en 17 oktober: Kennismakingsweekend @zie brief

Yes yes yesssss! Het weekend waar we allemaal zo hard naar hebben uitgekeken, is aangebroken. Laat je verrassen door de zotte activiteiten die wij in petto hebben. Check zeker de brief voor dit weekendje voor de juiste informatie! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij! Vergeet niet, dit epische weekend is niet compleet zonder jou.

22 oktober: Dag van de jeugdbeweging

Doe zeker allemaal jullie uniform aan vandaag!

23 oktober: Zeeslag van 14 uur tot 17 uur @FRAC

BOEEEEM, niets gaat boven de echte klassieker… ZEESLAG! Twee teams, veeeel bommen en een hele vloot met schepen. Kan jouw team als eerste alle schepen bombarderen? Naar de scouts komen is dus de boodschap! 

30 oktober: Drugsspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vooraleer de herfstvakantie écht begint, gaan we ons begeven in het drugsmilieu. Kartels, maffia, onderhandelen, witwaspraktijken en nog veel meer staat er op jullie te wachten. Ben jij de beste onderhandelaar? Zoek het uit in het poederige, vloeiende, hallucinerende drugsspel.

Contactpersoon van de maand: Mathis (tel: +32 493 98 16 07)