Oktober Zeeverkenners

Datum: 
31/10/2021 (All day)

2 oktober: Eierspel van 14 uur tot 17 uur @Futur

Bij het Eierspel komt de belangrijkste levensvraag ooit: Wat kwam er eerst, de kip of het ei? Of was de vraag toch eerder ‘Wat kwam er eerst, de kip of het kapotte ei?’ Die vraag gaan we deze activiteit proberen te beantwoorden. Belangrijk voor de activiteit is dat een paar leden hun gsm meenemen. Zie ook dat je genoeg data hebt, want dit is ook belangrijk.

9 oktober: Kennismakingsweekend van 19 uur tot ? uur @FRAC

Alle info hiervoor kan je terugvinden op de brief! Dat gaat iets gemakkelijker zijn.

16 oktober: Zeilen van 9 uur tot 17 uur @Mellevijver

Vandaag gaan we voor de laatste keer zeilen dit jaar, dus geniet er extra hard van! Wij gaan alvast bidden tot de windgoden dat er voor één keer eens fatsoenlijke wind staat op de Melle en dat het niet gaat regenen. Jullie moeten jullie schoentjes, een handdoek, reservekledij en vooral jullie goede humeur meenemen!

22 oktober: Dag van de jeugdbeweging

Doe zeker allemaal jullie uniform aan vandaag!

23 oktober: Kooktocht van 12 uur tot 17 uur @FRAC

Hopelijk hebben jullie allemaal goed naar Dagelijkse Kost gekeken samen met de mama en/of de papa, want vandaag is het aan jullie om die kookkunsten boven te halen. Jullie worden deze keer om twaalf uur al aan het FRAC verwacht met alle nodige spullen om jullie eigen eten te koken, we kunnen dan allemaal samen naar het Raadsherenpark stappen.

30 oktober: Halloween Cluedo dropping van 19 uur tot 22 uur @FRAC

Wat deze activiteit precies inhoudt, weet niemand helemaal zeker. Wat wel zeker is, is dat jullie allemaal verwacht worden aan het FRAC in verkleedkledij. Rommel nog eens goed in jullie kasten of verkleedkleren, want wie niet verkleed is, mag kleren van het FRAC aan doen (en geloof me, dat wil je niet).

Contactpersoon van de maand: Ward (0491 02 19 25)