Scheepsmakkers oktober

Datum: 
30/10/2022 (All day)

Scheepsmakkers

1 oktober: Kooktocht van 12 uur tot 17 uur @Raadsherenpark

Whuuut kooktocht? Jaja, vandaag gaan we zelf vuur maken! Dat doen we zodat we ons eigen eten kunnen maken! Neem zelf je eten mee, want wie het beste/ meest originele eten heeft zal ook iets winnen. Dit kan je alleen maar winnen door je innerlijke topchef naar boven te laten komen! Vergeet zelf ook niet de nodige attributen om het vuur aan te maken. Probeer voor de activiteit zelf ook al groepjes te maken zodat je samen een vuur kan maken of samen te zorgen voor eten!

8 oktober: Loodsenspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Jaja, je leest het goed. De loodsen zullen vandaag een spel met jullie spelen dat zij hebben voorbereid, want jullie leiding is op leidingsweekend. Het spel zal natuurlijk niet zo leuk zijn als de spelletjes van jullie leiding, maar we zijn er zeker van dat jullie je goed gaan amuseren.  

15-16 oktober: Kennismakingsweekendje van 10 uur tot 12 uur  

Jaja, je leest het goed dit weekend gaan we op kennismakingsweekendje. De informatie over waar en wanneer kunnen jullie allemaal vinden op de brief die op de website staat en in de mailbox van jullie ouders is beland. We hopen dat jullie allemaal meegaan op het weekendje, want we kunnen jullie al verzekeren dat het zoals altijd megaleuk gaat zijn!

21 oktober: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Vandaag is het weer de dag van het jaar! Jullie mogen de hele dag paraderen op jullie school in jullie prachtige scoutsuniform. We hopen dat jullie in de ochtend ook allemaal aanwezig zijn op de Grote Markt van Turnhout om samen te genieten van een heerlijk ontbijtje.

22 oktober: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Zwembad Turnhout

Je leest het goed, vandaag gaan we nog eens gewoon zwemmen! Omdat het al iets te koud is om te gaan zeilen, gaan we vandaag eens zwemmen, want ja water is water he! Neem allemaal je zwemkledij en 3 euro mee!

29 oktober: Pompoenbattle van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Whuuuut pompoenenbattle?!? Vandaag gaan we een super leuke pompoenenbattle doen. Omdat het bijna halloween is, doen we nu al een superleuk spel rond pompoenen, want wat is er nu meer in halloweenthema dan pompoenen?

Contactpersoon van de maand: Siebe (+32 470 80 68 05)