September Loodsen

Datum: 
26/09/2021 (All day)

4 september: BBQ van 18 uur tot 21 uur @FRAC

Voila, nu kunnen we er echt aan beginnen! Jullie loodsenjaar is eigenlijk al een maandje bezig, maar vanaf nu is het officieel! Jullie zijn loodsen en wij zijn loodsenbegeleiding! Vandaag gaan we een hele chille activiteit doen, namelijk een barbecue! Tijdens deze barbecue gaan we verschillende belangrijke dingen bespreken, maar we gaan ons vooral heel hard amuseren! Jullie moeten allemaal zelf voor je vleesjes of visjes of grasjes (voor de veggies) zorgen. Wat de groentjes en andere bijgerechtjes betreft, moeten jullie in onze superhandige facebookgroep maar even afspreken wie wat meeneemt.
PS: We raden jullie ten zeerste aan om die avond niks meer te plannen, want wij zouden jullie na 21 uur graag voorstellen aan de rest van de leidingsploeg! Oftewel: ja, de loodsen mogen na een activiteit ook op het FRAC blijven hangen en dat is echt keigoed voor de sfeer, dus zeker doen! 

11 september: Zeilen van 12 uur tot 17 uur @Mellevijver

Vandaag is het al tijd voor de favoriete activiteit van Pieter! We gaan zeilen! We verzamelen om 12 uur aan de Mellevijver om onze beste zeilskills te tonen aan de rest van de … Mellevijver. Vergeet geen waterschoentjes en blablabla, you know the drill!
 

18 september: Verrassing van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Wat we vandaag gaan doen is voor jullie een vraag en voor ons misschien wel een weet? Wie weet bepalen jullie zelf wel veel meer wat we gaan doen deze activiteit dan jullie denken? Of wie weet doen we gewoon een originele Stratego vandaag? Hoe dan ook, wij zijn leuk, dus zeker komen!
PS: We raden jullie ten zeerste aan om die avond niks meer te plannen, want wij zouden jullie na 17 uur graag voorstellen aan de rest van de leidingsploeg! Oftewel: ja, de loodsen mogen na een activiteit ook op het FRAC blijven hangen en dat is echt keigoed voor de sfeer, dus zeker doen! 

25 september: Nog een verrassing van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Zie 18 september voor meer info. PS: Neem vandaag wel zeker een fiets mee!
PS: We raden jullie ten zeerste aan om die avond niks meer te plannen, want wij zouden jullie na 18 uur graag voorstellen aan de rest van de leidingsploeg! Oftewel: ja, de loodsen mogen na een activiteit ook op het FRAC blijven hangen en dat is echt keigoed voor de sfeer, dus zeker doen! 

Contactpersoon van de maand: Takkie Xander (0472395509)