September Scheepsmakkers

Datum: 
27/09/2020 (All day)

5 september: Kennismakingsspelletjes van 9uur tot 12uur @FRAC

Jawel dames en heren, het moment is EINDELIJK aangebroken… Het scoutsjaar is begonnen! We verwelkomen vandaag heel wat nieuwe gezichtjes die van de zeeleeuwen naar ons zijn gekomen, oude bekende makkers die er al een jaartje op hebben zitten en hopelijk ook wat gloednieuwe aanwinsten voor onze makkertak. Om het scoutsjaar goed te kunnen beginnen, moeten we elkaar natuurlijk beter leren kennen. Dit doen we vandaag met onze enige echte kennismakingsspelletjes! We zien jullie graag, met jullie grootste glimlach, op deze eerste scoutsdag! 

12 september: Bangelijk bosspel van 9uur tot 12uur @FRAC

Brrrr hier krijg ik toch wel de bibbers van hoor, zo’n geweldig bosspel heb ik nog nooit gezien! Het is precies alsof er een spook achter me aan heeft gezeten, want ik ril van de adrenaline! Hopelijk gaan jullie allemaal nog eens naar de wc voor je naar de scouts vertrekt, anders kunnen we niet beloven dat jullie met een droge broek terug naar huis zullen keren…

19 september: Vriendjesdag van 10uur tot 13uur @FRAC

Heb je leuke klasgenootjes, vriendjes in de sportclub of kan je iemand die gewoon nieuwsgierig is naar wat er allemaal in een zeescouts gebeurd? Vandaag is de ideale dag om ze een keertje mee te nemen. Je hele klas is welkom om zich voor een dagje (en hopelijk wel wat langer) een echte zeescout te voelen.

26 september: Pijlentocht van 10uur tot 13uur @FRAC

Huh?! Wat doet Robin Hood nu hier? Lopen hier ergens schurken rond? Ik zie alleen maar engeltjes van makkertjes? Wat is dat voor een gekke man seg, hij heeft al zijn pijlen over de grond verspreid. Misschien heeft hij wel een avontuur voor ons in petto!! De enige manier om dit mysterie te achterhalen is door zijn pijlen te volgen!

Contactpersoon van de maand: Wout (+32492998778)