September Zeeverkenners

Datum: 
01/09/2019 (All day) to 30/09/2019 (All day)

7 september: Dalkspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Wat is de lievelingsactiviteit van een zeeverkenner? DALKEN natuurlijk! Ben je nog niet helemaal op de hoogte wat deze rare bezigheid juist inhoudt? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze eerste activiteit van het jaar! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie schattige snoetjes en toffe vakantieverhalen te zien en horen!

14 september: Slimmerikenspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Hopelijk zijn jullie na een week wat bekomen van onze fantastische dalktocht! Geen probleem als dit niet zo is, want bij dit spel heb je vooral je grijze massa nodig. Kan jij een ei laten vallen van een verdieping zonder dat het breekt? Of ben je eerder een rekenwonder dat snel alle codes kan kraken? Alle soorten hersenen gaan we nodig hebben tijdens deze activiteit! Wees ook niet getreurd als je wat minder bedeeld bent met kennis, we gaan namelijk ook de spierkracht goed bestuderen!

21 september: Kooktocht van 9 uur tot 17 uur @Raadsherenpark

Yippie, Het is weer tijd voor kooktocht. Vandaag komen we wat vroeger uit de veren. Als je buikje lekker vol zit en je zalig kan chillen aan een gezellig kampvuur ben je dat snel vergeten. Vergeet zeker geen eten (dat je zelf nog moet maken en niet gewoon opwarmen), krantenpapier, gamel (eventueel zilverpapier voor errond) , bestek en water en laat de pyromaan in je bovenkomen!

28 september: Immigratiespel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag kruipen we in de huid van immigranten. Dit ga je nodig hebben: sluipskills om uit je verschrikkelijke oorlogsgebied te ontsnappen, zwemskills om de Middellandse zee te trotseren, VEEL geld om mensensmokkelaars te betalen die je langs Europa loodsen en ten slotte de beste acteerskills om asiel te krijgen bij de dienst vreemdelingenzaken. Het gaat niet makkelijk zijn, maar dat is natuurlijk net hetgeen dat we jullie willen bijleren.

Contactpersoon van de maand: Lotte (0491592683)