September Zeewelpen

Datum: 
27/09/2020 (All day)

5 september: Kennismakingsspelletjes van 14 uur tot 17 uur @FRAC

“Hey, gij daar met uw roze pet!” “Seg, wat is uwe naam eigelijk?” “Was het Nicole of Bob?”. Willen jullie deze zinnetjes ook niet meer horen? Kom dan zeker vandaag naar de scouts! We gaan kei coole kennismakingsspelletjes spelen, zodat die namen er stevig inzitten voor het ganse scoutsjaar! Dan moeten we die ‘lelijke’ zinnetjes niet meer gebruiken. 

12 september: Stratego van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag duiken we het bos in, want we gaan een zeer bekende klassieker spelen: STRATEGO! Deze keer spelen we niet zo maar een stratego, maar wel één helemaal in coronathema. Ben jij het virus of toch eerder Mark Van Ranst? Misschien versla jij vandaag met het vaccin wel het virus! Benieuwd of we het coronavirus klein kunnen krijgen? Kom dan zeker meespelen!

19 september: Bosspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag gaan we de lekkere geuren van de bossen aan het Frac nog eens opsnuiven. Jaja, het is tijd voor een old school bosspel! Niet zomaar een bosspel natuurlijk, maar een heus SUPERDELUXEBINGOBOSSPEL! Allen daarheen dus. 

26 september: Roeien van 14 uur tot 17 uur @Mellevijver

Voor velen de eerste keer, anderen hebben het al vaker gedaan. Vandaag kiezen we het ruime sop en gaan we roeien! Warm je armspieren al maar op en leer de commando’s al maar uit je hoofd, want vandaag gaan wij echte roeiers van jullie maken. Of wij een wereldrecord snelroeien-naar-de-overkant-van-de-Melle gaan neerzetten? Misschien! 

Wat mag je vandaag zeker niet vergeten:

  • Handdoek
  • Reservekledij
  • Plastieken zakje voor de natte spullen
  • Waterschoentjes
  • Regenjas (als Sabine of Frank regen voorspellen)
  • Welpenpetje (moet je altijd op hebben en is mega handig tegen de zon!)
  • Reddingsvest (ENKEL als je dit hebt! We hebben er op de scouts voldoende, maar misschien heb je graag jouw eigen reddingsvest aan)

Contactpersoon van de maand: Kotick (0476/03 24 83 – zeewelpen@zeescoutstoxandria.be)
Als je eens een keertje niet kan komen, mag je dit altijd laten weten aan de contactpersoon van de maand. Zo weten wij hoeveel zeewelpen wij ongeveer kunnen verwachten op de scouts.