Zeehonden oktober

Datum: 
30/10/2022 (All day)

1-2 oktober: Kennismakingsweekendje van 10 uur tot 14 uur @FRAC

Ja, je hebt het goed gezien het is weer tijd voor het leukste weekend van het jaar. Dan heb ik het niet over het laatste weekend van de zomervakantie, maar dan heb ik het over kennismakingsweekend. Op dit weekendje zal je leuke spelletjes spelen en heel veel nieuwe vriendjes maken. Hebben jullie er al zin in?

8 oktober: Loodsenspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag zal de leiding er jammer genoeg niet zijn, maar vrees niet, want er zal voor jullie een topteam van loodsen klaar staan om een fantastisch spel met jullie te spelen.

15 oktober: Roeien van 14 uur tot 17 uur @Melle

Gelijk Hop!!! Ja, dit heb je goed gezien! We gaan vandaag roeien. Haal die spierballen al maar boven, want vandaag gaan we de woeste wateren van de Melle trotseren. Tijdens het trotseren van zulke woeste wateren kan het wel eens gebeuren dat je nat wordt, dus vergeet ook zeker geen waterschoentjes en reservekledij mee te nemen.

21 oktober: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Het is weer zo ver: de vrijdag van het jaar! De dag waarop we allemaal in ons uniform naar school mogen gaan en laten zien hoe trots we zijn om bij de zeescouts te zitten.

22 oktober: Zwemmen van 14 uur tot 17 uur @Stadspark

Vandaag gaan we lekker zwemmen. Dit betekent dat we van de glijbaan gaan en baantjes gaan trekken in het zwembad van Turnhout. Vergeet vandaag zeker geen 3 euro. Als je een abonnement hebt, mag je dit ook meenemen.

29 oktober: Halloweenspel  van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Ik hoop dat jullie goed tegen enge verhalen en heksen kunnen, want vandaag is het een halloweenspel. Dus slaap vrijdag maar goed zodat je op je hoede bent voor alle heksen die om de hoek liggen te loeren en de vleermuizen die over je hoofd vliegen.

Contactpersoon van de maand: Kerick (0471035233)