Zeeleeuwen oktober

Datum: 
30/10/2022 (All day)

1 oktober: Kooktocht van 12 uur tot 17 uur @Raadsherenpark

Vandaag gaan we iets doen dat jullie allemaal heel leuk vinden. We gaan namelijk weer eens op kooktocht. Neem voldoende eten en drinken mee. Vergeet ook niet om gerief mee te nemen waarmee je kan koken. We spreken af aan het Raadsherenpark!

8 oktober: Loodsenspel van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Met pijn in het hart moeten wij jullie meedelen dat wij er vandaag helaas niet zijn. We zijn namelijk op weekend met alle leiding, maar niet getreurd. Onze fantastische loodsen gaan jullie plezieren met een super awesome spel.

15-16 oktober: Kennismakingsweekend van 10 uur (za) tot 15 uur (zo) @FRAC

Joepieee, we vertrekken op kennismakingsweekend! Een heel weekend lang gaan we elkaar beter leren kennen. Zoals jullie al wisten, is het thema ‘Politie en boef’. Verdere informatie is te vinden op de brief van het kennismakingsweekend.

21 oktober: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Zoals elk jaar vieren wij ‘Dag van de jeugdbeweging’. Dat wil dus zeggen dat jullie in jullie uniform naar school MOETEN komen. Waarom? Zodat je aan iedereen kan laten zien hoe echte zeescouts eruit zien.

22 oktober: Eén-tegen-allen van 14 uur tot 17 uur @FRAC

We spelen vandaag een één-tegen-allen spel. Maak jullie borst al maar nat want het gaat weer een pittige activiteit worden. Wat jullie precies moeten doen gaan we nog niet verklappen.

29 oktober: Spelletjes op wieltjes  van 14 uur tot 17 uur @FRAC

Vandaag spelen we een spel dat iedereen nauw aan het hart ligt. Iedereen houdt van deze activiteit. Neem dus allemaal een voertuig mee dat zich op wieltjes voortbeweegt. Jullie mogen natuurlijk altijd out of the box denken.

Contactpersoon van de maand: Hanne Naulaerts (0499279313)