Coronamaatregelen

Huidige toestand in verband met de coronamaatregelen (3 maart 2021)

U hebt waarschijnlijk al gehoord van de nieuwe maatregelen: kinderen mogen nog maar 1 hobby kiezen, die ze in bubbels van maximum 10 personen (exclusief leiding) kunnen uitvoeren. Dit vergt van onze leidingsploeg een hele inspanning, maar ook wij willen heel graag dat de scouts door blijft gaan, dus we doen dit met plezier! Ook in maart zullen deze regels nog van kracht blijven.

De activiteiten zijn terug te vinden in 't vlotje: www.zeescoutstoxandria.be/vlotje. De uren die we nu gaan gebruiken, zullen niet overeenkomen met het vlotje. Het kan dat enkele activiteiten veranderen. Dit zal de takleiding tijdig laten weten.

We hebben veel enthousiaste leden, zodat we sommige takken in 3 bubbels moeten verdelen. Dit is heel leuk voor ons om te horen. Hierdoor moeten we onze scoutsactiviteiten wel wat inkorten. We beseffen dat dit voor u ook een hele inspanning is, maar zo kunnen we uw zoon/dochter toch elke week een activiteit aanbieden:

• Groep 1: 10.00 - 12:00

• Groep 2: 13:00 - 15.00

•  Groep 3: 15:30 - 17:30

Om de bubbels zo gescheiden mogelijk te houden, hebben we ons plein in verschillende delen ingedeeld. Gelieve uw kind op de juiste locatie af te zetten en terug op te halen! U hebt normaal gezien via mail de bubbelverdeling voor de maand februari ontvangen.

• De zeehonden, zeewelpen, scheepsmakkers en loodsen worden afgezet op de parking voor onze lokalen.

• De zeeleeuwen en zeeverkenners worden afgezet op de parking van de hondenclub. Hiervoor rijd je de grote parking naast onze lokalen op.

Wij hebben met de leiding verzamelpunten afgesproken voor elke tak. Er zal 1 leiding van elke tak voor onze lokalen staan met een busje alcoholgel om de handen van alle leden te desinfecteren. Deze leiding zal elk lid ook naar het juiste verzamelpunt wijzen. Fietsen mogen op de gebruikelijke plaats gezet worden. We vragen wel om daar niet te blijven staan en meteen naar je verzamelpunt te gaan.

Verder blijven ook de algemene maatregelen gelden. We zullen deze regelmatig updaten en de wijzigingen in het blauw aangeven: Maatregelen 04/02/2021

Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie ons altijd bereiken via mail. Zie  https://zeescoutstoxandria.be/contact voor het e-mailadres van jouw tak.

We vinden het alvast héél erg leuk dat de scouts kan blijven doorgaan. Wij danken jullie voor het vertrouwen en de flexibiliteit.

Vrolijke groeten,

De leiding

P.S.: De geldende maatregelen voor het jeugdwerk kan je altijd terugvinden via: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/huidige-coronamaatregelen