Coronamaatregelen

Huidige toestand in verband met de coronamaatregelen (20 januari 2021)

Vanaf zaterdag 23 januari zijn de zeehonden en zeewelpen allemaal weer van harte welkom op de scouts. Jippie-ja-jeej! Wat er op de planning staat, kan je zoals altijd terugvinden in het vlotje: www.zeescoutstoxandria.be/vlotje

Jammer genoeg is het voor de oudere takken (zeeleeuwen, scheepsmakkers, zeeverkenners en loodsen) nog altijd niet toegestaan om terug te komen ravotten met ons. Zij zullen op tijd en stond een alternatief aangeboden krijgen via mail of andere kanalen. We hopen zo snel mogelijk jullie schattige snoetjes terug te kunnen zien.

Om op zaterdag alles in goede banen te leiden voor de zeehonden & zeewelpen, herinneren we jullie graag aan de coronamaatregelen die momenteel gelden en die wij volgen. Mochten er op het overheidsoverleg van 22 januari nog extra maatregelen genomen worden, volgen wij deze uiteraard op. Houd dus zeker uw mailbox en deze pagina in de gaten voor eventueel extra maatregelen.

De huidige maatregelen kan je hier terugvinden: Maatregelen 20/01/2021

Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie ons altijd bereiken via mail. Zie  https://zeescoutstoxandria.be/contact voor het e-mailadres van jouw tak.

Wij kunnen alvast niet wachten om jullie terug te zien en hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij.

Tot zaterdag!

Zeescouts Toxandria

P.S.: De geldende maatregelen kan je altijd terugvinden via: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/huidige-coronamaatregelen