OZEE, wat is dat?

Naast onze leidingsgroep wordt de groep ondersteund door en ploeg enthousiaste ouders, oudleiding en sympathisanten.

Het Ozéé van onze zeescouts is steeds op zoek naar toffe, enthousiaste mensen die de groep een warm hart toedragen;
- enthousiastelingen, die een handje willen toesteken bij activiteiten en/of feesten van de groep
- om de verbondenheid tussen leden en ouders te versterken en ervoor te zorgen dat onze groep financieel gezond kan blijven.  Voel je je geroepen om een handje toe te steken? Bel gerust iemand van het Ozéé (0477 23 23 97) of stuur een mailtje (daniel.vanderhaeghen@spijker.be)

Daarnaast willen we graag voor sommige activiteiten occasioneel beroep doen op de hulp van enkele ‘helpende handen’. Dit betekent dat je geen vast engagement opneemt binnen het  team van medewerkers, maar dat je graag een handje toesteekt op speciaal verzoek. Uiteraard mag je je hiervoor ook steeds aanbieden bij iemand van de leiding.