Groepsuitstap + BBQ

Beste leden en ouders

Zaterdag 29 juni gaan wij als laatste activiteit naar het Zilvermeer. Vergeet niet om hiervoor in te schrijven ten laatste woensdag 12 juni. Inschrijven doet u via: https://shop.zeescoutstoxandria.be/groepsuitstap-zilvermeer en door 6 euro over te schrijven naar de scoutsrekening (BE10 7330 0176 5704). De brief hiervoor vinden jullie HIER.

En als de laatste activiteit voorbij is, betekent dit voorhet uitkijken naar het zomerkamp, en voor de ouders bij het ozee is dit niet anders. Enkele dagen genieten van de rust thuis terwijl de kindjes heerlijk ravotten op kamp is om van bij weg te dromen 🙂 Maar eerst kijken wij nog uit naar onze laatste activiteit van het jaar: het bak- en braadfeest. Dit jaar nodigen we jullie graag uit op zaterdag 29 juni om 17u00. Sluit na de activiteit (groepsuitstap) aan aan onze tafel en geniet mee van een heerlijke BBQ! Wil je graag komen? Geweldig! Schrijf zeker in via onderstaande link:

https://shop.zeescoutstoxandria.be/en/bak-en-braadfeest/

Wij zorgen voor heerlijk eten en verfrissend drinken. We vragen aan jullie om nog eigen bord en bestek mee te nemen. De zon is ook uitgenodigd, maar heeft dit jaar wat last met op te dagen, dus fingers crossed 🙂 

Hopelijk zien we jullie massaal op onze laatste scoutsdag en aflsuitende BBQ!

Groetjes,
De leiding en het ozee