info-avond AKAZEE

Speciaal voor onze potentiële Akazeeleden en hun ouders organiseren wij een info-avond op zaterdag 26/06 om 19u. Tijdens deze avond kom je te weten wat de Akazee tak allemaal gaat doen en hoe we deze fantastische tak gaan begeleiden. Ook gaat er een vragenmomentje zijn waar je terecht kan met alle vragen/bedenkingen/opmerkingen en meer. Maar het belangrijkste is dat we op een fijne manier in real-life kunnen kennis maken en jullie onze lokalen kunnen eens laten zien. Het is dus dé moment om te kijken of Akazee iets voor jou is.

Aangezien er nog steeds coronamaatregelen gelden vragen je wel om enkele maatregelen in acht te nemen:
-Stuur een mailtje naar akazee@zeescoutstoxandria.be om je in te schrijven voor deze info-avond. In deze mail beschrijft u best met hoeveel personen u gaat komen. beperkt dit tot het absolute minimum. de info-avond mag namelijk maar met maximaal 10 personen doorgaan. Bij meer interesse voorzien wij een tweede info-avond om 20u.
-Vanaf 12 jaar vragen wij u om een mondmasker te dragen.
-Bij aankomst vragen wij u de handen te ontsmetten.
- Heeft iemand die meekomt symptomen? Stuur ons dan een mailtje en dan proberen wij een nieuw gepersonaliseerd moment af te spreken.
- Probeer 1,5 afstand te houden van elkaar.