ledenstop akazee

Met pijn in het hart moeten we aankondigen dat er momenteel een ledenstop is bij Akazee. Wij willen de 17 kinderen die momenteel komen proberen de juiste zorg en tijd te geven en daarom hebben we deze moeilijke knoop moeten doorhakken. Elk kind dat tot nu toe heeft geprobeerd of waarvan de ouders hebben gemaild, is momenteel dus nog steeds welkom.
Ken of heb je een kind dat graag zou willen starten bij Akazee maar nog niks heeft laten weten? Stuur ons dan zeker een mailtje (op akazee@zeescoutstoxandria.be )! Vanaf vandaag starten we met een wachtlijst en wie eerst aanmeldt, staat natuurlijk eerst op deze lijst.
Nogmaals bedankt aan iedereen die het mee mogelijk heeft gemaakt om zo veel kinderen te bereiken!