Beste leden en ouders,

Dit jaar gaat het OZEE geen winterwandeling organiseren, maar wordt er in de plaats daarvan een lampionnentocht georganiseerd!

17 november is het belofte, de belangrijkste dag van ons scoutsjaar! Op deze dag beloven leiding en leden zich in te zetten voor de scouts en de maatschappij. Het is de bedoeling dat ieder lid de belofte van zijn of haar tak vanbuiten kent.

Dag ouders en leden,

Naar aanleiding van de verjaardag van de goedheilig man met zijn mijter en staf op 6 december hebben de loodsen zich geëngageerd om hem een handje toe te steken door chocolade en speculaas te verkopen.

17 november zal een van de belangrijkste dagen van het scoutsjaar worden. Dit is namelijk de dag dat we onze belofte afleggen!

Dag scouts en ouders,

Dag ouders en leden

Dag ouders en leden,

Hieronder kan je voor elke tak de brieven voor kennismakingsweekend vinden voor als je je brief bent kwijtgeraakt of er nog geen hebt gekregen.

Beste ouders en leden

Ahoi allerliefste leden!

Bij de eerste activiteiten zal er weer de mogelijk zijn om tweedehandskleding te kopen, dit zijn bijvoorbeeld T-shirten en broeken.

Subscribe to Nieuws