Terug scouts vanaf zaterdag 20 juni

Beste leden en ouders,

Spijtig genoeg lukt het nog niet om deze zaterdag (13 juni) al terug activiteiten te organiseren. We willen ervoor zorgen dat deze met zo min mogelijk risico's kunnen doorgaan en dat ze zo goed mogelijk geregeld worden.

Hier blijkt meer bij te komen dan dat we hadden voorzien en omdat de meeste leiding nog examens heeft, lukt het niet om de organisatie van de activiteiten voor deze zaterdag klaar te krijgen. Als alles goed verloopt, gaat het wel lukken om volgende week zaterdag (20 juni) en de week daarna (27 juni) nog een activiteit te doen, zodat de kinderen toch nog twee keer naar de scouts kunnen komen voor het kamp.

Ook gaan we nog een mail sturen voor volgende week zaterdag met meer info over hoe we alles gaan regelen, dus hou zeker uw mailbox in de gaten.

Dankuwel voor uw begrip. Wij kijken er alvast heel erg hard naar uit om jullie terug te zien!