Tijd voor een nieuw Scoutsjaar!

Beste Leden en ouders,

Het is weer bijna zo ver, over minder dan een week begint het nieuwe scoutsjaar al weer. Hopelijk hebben jullie er allemaal super veel zin in!! De leiding kijkt er alvast mega hard naar uit om jullie allemaal na een Supermegaawesomecoolgeweldig kamp terug te zien!

Als u hier klikt, kan u het welkomsboekje alvast digitaal lezen. u krijgt ook nog een papieren exemplaar voor 4 september in de brievenbus zodat je je al helemaal kan voorbereiden op de eerste activiteit. Want geef nu toe, jullie zijn allemaal reuzebenieuwd om te zien wie jullie leiding gaat zijn dit scoutsjaar. Ook vind je allemaal leuke spelletjes in het boekje terug zodat je je voor de komende week alvast mega hard kan amuseren.

De eerste activiteit is voor iedereen op 4 september van 14u tot 17u aan onze lokalen aan het Frac. Als dit jouw eerste keer zou zijn, is dit het adres voor onze uitvalbasis: Slachthuisstraat 15C, 2300 Turnhout.

Stevige linker en tot zaterdag!!

Jullie allerliefste leidingsploeg