Nuttige documenten

Individuele steekkaart
Tegenwoordig verzamelen we alle individuele steekkaarten digitaal. De gebruiksaanwijzing kan je terugvinden in het bovenstaande document

Aangifteformulier verzekering
Ongelukje gehad op of op weg van/naar de Scouts? Laat dit dan zeker weten aan de leiding! Samen kunnen we dan deze verzekeringspapieren invullen zodat alles terugbetaald wordt door Scouts en Gidsen Vlaanderen. Let op! dit moet wel binnen de week van het ongeval gebeuren.

Vrijetijdspas
Iedereen heeft recht op een leuke vrijetijdsinvulling. Voor mensen met een laag inkomen zijn vrijetijdsactiviteiten echter vaak te duur. Via een vrijetijdspas hebben inwoners van Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar toch de kans om deel te nemen aan het bestaande vrijetijdsaanbod.

Met een deze pas betaal je slechts de helft van kamp- en lidgeld. Ook voor de aankoop van een uniform kan er wat geregeld worden. Onze groep kan dit via een toelage recupereren bij Stad Turnhout.
Als dit voor u van toepassing is gelieve een mail te sturen naar groepsleidingtoxandria@gmail.com zodat wij dit kunnen noteren

Attest voor ziekenfonds
Bent u lid van een ziekenfonds dat een tegemoetkoming geeft voor lidgeld en Kamp? Vergeet dan zeker niet dit document te laten handtekenen door de groepsleiding (Marie, Roosje of Laura) en het op te sturen naar uw ziekenfonds!