OZEE

Leeftijd: 
18+

Stel je voor: 50 kg pasta – 50 liter bolognaisesaus, inclusief 24 kg gehakt – 20 liter carbonarasaus doorspekt met 12 kg spek en 7 liter vegetarische saus. 10 uur koken, serveren, afwassen en opruimen. Dit allemaal voor 325 eters die aanschuiven aan meer dan 100 meter tafels. 

Overweldigende getallen vind je? Voor ons is het de jaarlijkse pasta-avond van het Ozee. 

Het Ozee zeg je? Awel, het Oudercommité ZEEscouts ofwel Ouders van Zeescouts die zich Enthousiast Engageren voor de groep. 

We ondersteunen de groep en vergaderen een 5-tal keer per jaar aan het Frac. Naast de pasta-avond organiseren we ook het bak- en braadfestijn en verkopen we pannenkoeken tijdens de opening van het vaarseizoen. Met de opbrengst van deze activiteiten kopen we bij voorbeeld peddels en reddingsvesten voor de groep, betalen we het busvervoer van de laatste activiteit en investeren we mee in de lokalen. 

Zin om mee de handen uit de mouwen te steken? Neem gerust contact op met onze voorzitter Daniël via het nummer 0477 23 23 97 of via ozee@zeescoutstoxandria.be.

Geen tijd om alle vergadering en activiteiten mee te volgen, maar wil je wel eens een keer mee helpen? Geef je dan op als helpende hand. Dit kan eveneens bij Daniël of spreek iemand van het Ozee aan bij een van onze activiteiten.