Zomerkamp 2020

Om te zorgen dat u alle informatie over het zomerkamp van 2020 makkelijk kan terugvinden, hebben we hiervoor speciaal een sectie voor gemaakt op de site waarin wij alle nodige info voor het kamp hebben geplaatst. Als er nog extra info bijkomt, gaan wij dit zeker hier aan toevoegen zodat u up to date blijft. Zo hopen we er voor te zorgen dat u met zo min mogelijk vragen blijft zitten en dat u uw kind met een gerust hart mee op kamp kan sturen.

Wij willen jullie allereerst heel erg bedanken voor jullie geduld, dit appreciëerden we enorm. We weten dat het niet gemakkelijk was om te moeten wachten op al de antwoorden op uw vragen, daarom hopen we dat u die hier kan terugvinden. Als u toch nog vragen heeft, aarzel dan niet om een mailtje te sturen of dit nog te vragen aan de leiding na de laatste activiteit.

Wij kijken er alvast mega hard naar uit om op kamp te gaan!

Ook willen we nog zeggen dat dit de correcte link is naar de groepsadmin: groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be

Infofiche

Hier kan u alvast een korte infofiche vinden met de regels van de overheid voor alle zomerkampen en de kampdata voor de verschillende takken.

Samenvatting basismaatregelen

Hier kan u kort samengevat de basismaatregelen vinden waaraan wij ons gaan houden voor dit kamp.

Stappenplan inschrijven

Hier kan u een stappenplan vinden om uw kind in te schrijven. De formulieren kan u terugvinden in de kampbundel.

Kampbundel

Hier kan u de kampbundel terugvinden. In deze bundel staan de kampdata voor elke tak, de papieren en alle nodige info om uw kind in te schrijven voor het kamp, het adres van de kampplaats en hoe u hier kan geraken, telefoonnummers van de groepsleiding om deze te bereiken in noodgevallen, wat uw kind moet meenemen op kamp en ook nog contactinformatie voor alle aparte takken.

Zoals u kan zien in de documenten hierboven, gaan we dit jaar niet op kamp in Nederland, maar blijven we in België. We hebben een terrein in Zutendaal gevonden dicht bij een meer zodat we op kamp zeker nog kunnen gaan zeilen en roeien. Dit vonden we zeer belangrijk, aangezien we nog altijd een zeescouts zijn. Ook gaan ook de oudste takken maar 7 dagen op kamp kunnen gaan in plaats van 10 dagen.